Einsicht und Heilung

Ik geef twee soorten sessies:

1. INZICHTEN- en healingsessie
In deze sessie van ongeveer 2,5 uur krijg je een andere kijk op het leven aangereikt, die gebaseerd is op de kwantumleer. Je kunt de sessie privé of in groepsverband doen.
Je snapt dan, dat we universele wezens zijn die met veel vragen over de IMperfectie uit de Bron zijn gestapt in deze virtuele wereld, waar we die thema’s werkelijk doorleven en ervaringen (informatie) opdoen.
Ieder mens heeft een eigen pakket aan thema’s. Tijdens de sessie leer je om je eigen ‘pret’pakket in kaart te brengen, en krijg je inzicht over jouw eigen thema’s. Vervolgens leer je om deze op een simpele en aangename manier af te ronden, als je dat wilt. Aansluitend leer je hoe je jouw toekomst kunt verbinden met jouw heden en verleden, waardoor de energie van het verleden veel lichter wordt en je beter kunt anticiperen.
Je leert tevens om jezelf met alle aspecten van jezelf en met de Oorsprong te verbinden, zodat je een authentiek en energiek wezen kunt zijn.

2. Uitgebreide sessie Healing For Wholeness (HFW)
Ook deze sessie kun je veilig privé, of in een groep doen.
In deze uitgebreide healing die ongeveer 4 uur duurt, leer je al het voorgaande, plus bevrijd je jezelf van alle oude energieën en patronen die jou niet meer dienen.
Wat aan bod komt:
• oude gevoelens, gedachten en emoties uit het verleden die nog ergens in je systeem zitten en die je onnodig met je meedraagt, worden opgeruimd. Je zult merken hoeveel energie dit je heeft gekost!
• onderbewuste overtuigingen die in je verleden zijn gaan vastzitten en nu nog steeds actief zijn, zoals bijvoorbeeld "het is niet veilig om lief te hebben", "het is niet veilig om in mijn kracht te staan" of "het is niet veilig om te zijn wie ik ben", worden getransformeerd.
• de energie die je onbewust gebruikt om mensen en situaties die jouw problemen reflecteren aan te trekken, wordt vrijgemaakt.
• alles wat jou uit het hier-en-nu houdt, wordt opgespoord, bekeken en opgeruimd. We gaan deze oude patronen vrijmaken, zodat je volledig in het heden kunt leven en meer keuzemogelijkheden krijgt.
• alle ideeën, gedachten en emoties van anderen die gedurende je hele leven bij jou zijn ingeprent, gaan we verwijderen.
• alle energetische verbindingen die je hebt met andere mensen (heden en verleden) en die niet goed voor je zijn of niet wenselijk zijn, worden schoongemaakt en/of losgemaakt.
• je komt in contact met je eigen wijsheid en leert hoe je op een heel eenvoudige manier alle antwoorden in jezelf kunt vinden. En dit maakt je vrij om te zijn wie je bent en t eleven zoals jij dat wilt.
• je krijgt een zeer eenvoudige techniek aangereikt om jezelf energetisch schoon te houden.
In feite is de healing een grote energetische schoonmaak, waarna je veel meer ruimte en energie hebt om je leven te creëren zoals jij dat wilt.
De healing is eenmalig en werkt nog maanden door.

FaLang translation system by Faboba