Delen op

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

healing

HEALING FOR WHOLENESS (HFW)

De Healing For Wholeness (HFW) is een eenmalige, zeer krachtige en persoonlijke healing die je in klein groepsverband doet.

Ieder heeft een 'pretpakket' aan thema's gekozen, en kan zelf besluiten wanneer deze afgerond mogen worden. Tijdens de sessie leer ik je hoe je dat kunt doen; ook later thuis.

De thema’s worden op alle niveau’s behandeld, zodat ze definitief niet meer terugkomen.

Wij zijn Universele wezens die met veel vragen over de IMPERFECTIE uit de Bron zijn gestapt in deze virtuele wereld, en wij kunnen besluiten om alle antwoorden die we daarop ervaren hebben weer naar ‘Huis’ terug te brengen.

Het is wel belangrijk dat we de pijnlijke lading van onze ervaringen transformeren.  Daarom worden tijdens de sessie de energieën die niet van jou zijn, liefdevol naar De Bron teruggebracht en jouw verloren zieledelen worden opgespoord. Deze krijg je aan het eind van de sessie -na een grondige schoonmaak- in het hier-en-nu bij jou terug, in liefde en balans, in vreugde en vrijheid !

Tijdens de HFW krijg je een heel nieuw perspectief op het leven.

Wat aan bod komt:

- Alle hinderende aspecten ga je begrijpen en transformeren zodat de opgedane ervaringen jou gaan dienen om opgewekt in het heden te zijn en je toekomst met vertrouwen en liefde tegemoet te zien.

- De collectieve energie(ën) die bij je zijn zoals angst, armoede, onderdrukking, worden blijvend en liefdevol afgevoerd.

- Allerlei energieën uit het verleden worden opgeschoond en getransformeerd, zodat ze brandstof worden voor je toekomst in plaats van zware ballast.

- Je leert hoe je de thema’s die je ooit hebt gekozen om te beleven, ook weer kunt afronden op een aangename manier.

- Je relaties worden opgeschoond.

- Oude geloftes en beloftes mag je gaan afronden.

- Zieledelen van jou die je kwijt geraakt hebt, krijg je weer –na een grondige opschoning- in het hier-en-nu bij jou terug, in liefde en balans.

- En nog veel meer.

Werken in groepsverband helpt de effectiviteit te verhogen en de kosten te verlagen.

De vrijkomende energieën worden direct en veilig afgevoerd.

Je hoeft niets met anderen te delen!

Tijdens de sessie stel ik vragen en jij noteert je eigen antwoorden  op een voorgedrukt formulier. 

Aan het eind krijg je een document waarin de hele sessie beschreven is en waarin je je eigen antwoorden kunt invullen.

 Geniet van het leven en speel veel!

Onderstaande playlist bevat video’s die ik vertaald heb en die je kunnen helpen om nog meer inzichten te krijgen:

http://www.youtube.com/playlist?list=PLLEdWBE98mYshBMi-BaP4mbq9sGlEZ7Zg

Johanna

Achtergrond:

Wie zijn wij en waar komen wij vandaan?

Volgens mij zijn wij allemaal, zonder enige uitzondering (hoe slecht iemand zich ook gedraagt) lichtwezens met een ‘aardse’ ervaring.

Oorspronkelijk zijn we heel en compleet en ieder van ons heeft gekozen om te ervaren wat het is om niet heel en compleet te zijn.

Welkom in deze dualiteitswereld!

We kunnen dus ongelooflijk ons best te doen om perfect te zijn, maar dat lukt natuurlijk nooit en dat hoeft ook niet, want al die imperfecte ervaringen geven ons waardevolle inzichten en ervaringen die ons kunnen helpen om onze toekomst op een optimale manier te (be)-leven.

Ooit is ieder van ons uit de Eenheid gestapt om allerlei mogelijke distorsies te ervaren. Voor al die ervaringen hebben wij natuurlijk tegenspelers nodig, want als je op een gegeven moment wilt weten wat het is om, bijvoorbeeld, verlaten te worden, dan heb je iemand nodig die jou verlaat; als je misbruikt wilt worden, heb je een tegenspeler nodig die dat dan doet; wil je weten wat het is om arm te zijn, dan zul je omstandigheden zoeken die dat teweeg brengen.

We komen allemaal uit een eenheids’wereld’ en leven nu, zonder uitzondering, in een dualiteitswereld, een wereld met tegenstellingen: goed-kwaad, zwart-wit, etc.

Ik vergelijk deze dualiteitswereld soms met de Efteling; mensen kunnen zelf hun pretpakket samenstellen en kiezen in welke attracties ze gaan. Sommigen zitten in een gondeltje en genieten van kleuren, geuren, lieflijke muziek en anderen zitten in het slagschip; de een zit bij de elfjes en de ander in het spookhuis en ga maar door. Het vervelende daarbij is echter dat we veel emotionele, mentale en fysieke ballast opbouwen tijdens het opdoen van deze ervaringen en om die kwijt te raken is de Healing For Wholeness healing sessie perfect.

We zijn allemaal ooit met een thema begonnen en we kunnen er dus ook zelf een einde aan maken. Ik leer je dat tijdens de healing sessie.

Als je meer informatie wilt ontvangen, mag je een email sturen naar:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

FaLang translation system by Faboba