Delen op

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

johanna kleipool

 20160325 Johanna wit van voren vrijstaand schoudersl

Mijn jonge jaren
Graag praat ik in dit onderdeel in de ik-vorm.

Als eerstgeborene in een ‘nest’ van zeven kinderen met twee wetenschappers als ouders, groeide ik op in een gezin waar leren, studeren en analyseren heel gewoon was. Geheel volgens de familietraditie koos ik daarom ook een bèta-studierichting. Mijn vader bestudeerde echter ook de evolutieleer. Overal door het huis lagen boeken van Teilhard de Chardin, over Atlantis, de Maya’s en vele andere culturen. Vooral zijn grote collectie kristallen, afkomstig uit alle delen van de wereld, hadden een mysterieuze aantrekkingskracht op mij.

Mijn Ontwaken
Direct na mijn opleidingen ben ik over de wereld gaan reizen en heb ik in verschillende landen gewoond waar ik Acupunctuur, Boeddhisme en andere isme’s heb bestudeerd. Overal vond ik kostbare puzzelstukjes die ik in mijn 'rugzak' bewaarde. Toen ik een Flower of Life workshop volgde in 1994 vielen alle puzzelstukjes op hun plaats en zag ik een groter beeld.

Mijn passie naleven
Sinds mijn training in Arizona tot teacher door de bekende Drunvalo Melchizedek, heb ik me vanaf 1995-2013 gewijd aan het geven van de Flower of Life, Living in the Heart en de Awakening The Illuminated Heart (ATIH) workshops. Mijn nieuwsgierigheid heeft me naar bijna alle leringen geleid en hebben me gevormd tot de teacher die ik vandaag ben. Alle essentiële ingrediënten uit al mijn teachings heb ik verwerkt in de workshop Solide Heipalen Slaan die ik nu geef.

Mijn workshops
Ik werk al ruim 20 jaar als Merkaba teacher en heb duizenden mensen in binnen- en buitenland geholpen om hun Merkaba te leren activeren. Vroeger werkte ik in de Haute Couture wat als specialiteit heeft dat het unieke kunst- en maatstukken voortbrengt. Op dezelfde manier geef ik mijn workshops: uniek, op maat en gebaseerd op de behoefte van de deelnemers, waardoor iedere workshop een eigen karakter heeft, terwijl door alle workshops een rode draad loopt: de Merkaba.

Na de workshop heb je jouw spontaniteit en authenticiteit weer terug en ben je niet meer kwetsbaar voor invloeden van buitenaf.

 

Mijn workshops zijn geïnspireerd door het werk van Drunvalo Melchizedek, Ken Page, Nancy Nester, Alejandra Casado en niet te vergeten door mijn eigen Bron.

Waarom ik?
Omdat ....

- Drunvalo Melchizedek mij als een van de beste Merkaba teachers beschouwt;

- ik ruim 20 jaar ervaring heb

- ik ingewikkelde materie heel eenvoudig aan iedereen kan uitleggen

- ik mijn workshops bijzonder gevarieerd maak

- je er meer energie van opdoet, dan dat het je kost

- je totaal anders uit de workshop komt, dan toen je erin ging

- ik blokkades snel herken en de tools heb om blokkades te helpen oplossen

- je heerlijk verwend wordt

Graag zie ik je op een van mijn workshops en/of op een Healing For Wholeness sessie!

20160227 handgeschreven naam oranje

 

 

 

 

FaLang translation system by Faboba